Lezing en workshop – Kinderen rouwen ook!

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, heeft u als consument een wettelijke opzegtermijn van veertien dagen voor alle aankopen in onze webshop, behalve voor gepersonaliseerde producten. U moet uiterlijk op de laatste dag van deze periode van 14 dagen de retour aanmelden via het retour formulier en moet u het product binnen veertien dagen retourneren. Nadat wij uw product hebben ontvangen, boeken we het bedrag binnen veertien dagen terug. Zorg ervoor dat het product goed verpakt is en in dezelfde staat verkeert als waarin u het heeft ontvangen. Houd er rekening mee dat producten in dezelfde staat moeten worden geretourneerd als waarin ze zijn ontvangen. Bij beschadiging of afwijking kunnen er kosten in mindering worden gebracht.

Wanneer we uw geretourneerde product hebben ontvangen, zullen we het controleren op eventuele beschadigingen of afwijkingen. Bij boek retouren letten wij op beschadigingen vingerafdrukken, vlekken en ezelsoren. Wij vragen altijd om het ordernummer. Als het product in ongebruikte staat verkeert, zullen we het terugbetalingsproces starten. Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retournering worden terugbetaald.

Let op: de reeds betaalde kosten voor verpakken en verzenden krijgt u terugbetaald. De retourkosten zijn voor u. (Retourneren is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten)